• Ваш кошик порожній!

Особистий кабінет
(067) 537-87-98
  • Ваш кошик порожній!

Ікра

Показано з -14 по 0 із 16 (2 сторінок)

Купити ікру дійсно високої якості ви можете у інтернет-магазині donmare.ua. Тут представлена ікра кети, горбуші та форелі:

  • Солоно-морожена

  • У скляній банці

  • У жерстяній банці

Високий рівень ікорного виробництва забезпечує найкращу якість продукції, що представлена у рибному маркеті - ресторані Don Mare. Основний постачальник - торговельна марка NORVEN. Вони є виробниками найкращої продукції за показниками безпеки, сертифіковані HASSP більше ніж 10 років. Цех ікри - повністю стерильний, кожної дві години відбувається кварцування. Виробництво знаходиться саме в Україні, тому ви можете насолоджуватись цим делікатесом найпершими. NORVEN  привозить її у ястиках (ікряних мішках), після чого пробивають ястик та вибирають тільки найкращі ікринки. А транспортування відбувається при спеціальній температурі – 60 градусів.

Окремої уваги потребує ікра кети солоно -морожена 500г. XIP. Це відбірний продукт найвищою якості, яку ретельно відбирають за розміром ікринок.

Для того, щоб купити делікатес найвищої якості, потрібно вміти її визначати. Обов'язково відмічайте консистенцію - ікра повинна не падати комом, а повільно сповзати зі стінки банки чи по ложці. Така консистенція свідчить про присутність її природного жиру. У ній не має бути ніяких білих вкраплень, зерна повинні бути цілими та пружними, без зайвої рідини. Допускається до 5% пошкоджень. Купуйте та вживайте тільки якісний продукт, не наражайте своїх близьких на небезпеку.

Доставка ікри прямо до вашої оселі здійснюється кур'єрами Don Mare, і якщо ви зробили замовлення вранці - вже після обіду можете насолоджуватися улюбленим делікатесом. Замовлення, зроблене ввечері, буде опрацьовано та привезено у першій половині наступного дня.  Вартість залежить від ваги і виду.

Ікра форелі

Відрізняється за розміром ікринок, а також за смаковими властивостями. Форель – найніжніша за смаком, після неї іде кета, і потім горбуша.

Ікра кети  

Збирається раз у рік, у Данії та на Алясці. До речі, рибу, яка відметала ікру, не вбивають, а отримують її прижиттєвим методом здоювання. На нерест риба повертається у гирло річок, де вона народилася. Кета мешкає у обмеженому ареалі проживання та довго виношує ікру, тому вона - найдорожча.

Ікра горбуші

Ікринки мають оранжевий окрас з глянцевим відтінком яскраво - червоного кольору. Усі зерна мають бути цілими та круглими, без плівок та прожилок, що свідчить про її якість. 

Солоно-морожена ікра 

Не містить консервантів, це лише зерна та морська сіль. Завдяки відсутності будь – яких домішок, вона зберігає свій природній смак, при цьому має тривалий термін зберігання.  Отже  ви можете довго зберігати, дістати з морозильної камери та смакувати улюбленим делікатесом вже за кілька годин. Важливо зазначити, що такий вид продукту категорично не можна заморожувати повторно. 

Ікра у скляній та жерстяній банці 

Дуже зручна у використанні, одразу готова до вживання,  власного засолу, за унікальною рецептурою, завдяки якій ви маєте змогу насолоджуватись її  вишуканим смаком  та якістю. Це традиційна упаковка, до якої звикли всі споживачі. Але в той же час, продукт всередині упаковки - без зайвої рідини, зерна пружні і правильного кольору. У цьому ви можете переконатися самі, купуючи в Don Mare.

Користь 

Це унікальний поживний продукт, який містить велику кількість високоцінних білків і легко засвоюваних жирів. Вона багата лецитином, фосфором, залізом, вітамінами А, B, E, D. Також жир ікри містить велику кількість поліненасичених жирних кисло. Омега-3 і Омега-6. Такі властивості сприяють поліпшенню мозкової діяльності,  кровообігу, підвищують імунітет. Білки та жири, які містяться у продукті, позитивно впливають на відновлення клітин, нормалізують артеріальний тиск. Вона не містить шкідливих жирів та вуглеводів.

Ікра рекомендована для вживання усім без винятку. Вона також вважається засобом для зміцнення імунної системи організму та профілактики авітамінозу. Органічний йод, кальцій, фосфор, - корисні речовини, які отримує організм, що споживає цей делікатесний продукт. І якщо говорити звичайною мовою,  її часте споживання просто піднімає настрій, а ще поліпшує зір. До речі, яскравим прикладом довгожителів, які включають велику кількість ікри у раціон, є японці. Ця країна закуповує великий відсоток від загальносвітового обсягу делікатесу, і він є обов'язковим інгридієнтом у їх традиційній кухні. 

Не потрібно вважати ікру лише елементом святкового застілля. Потрібно вводити її в раціон регулярно. Не обов'язково обїдатись, але отримувати користь від її вживання можна, періодично додаючи продукт у раціон. Добова норма для дорослої людини за версією мед експертів, становить 20 грамів. Саме тому кожній родині потрібно вводити в раціон невелику кількість ікри, не тільки на свята, але і у повсякдення.