• Ваш кошик порожній!

Особистий кабінет
(067) 537-87-98
  • Ваш кошик порожній!

Устриці

Показано з -14 по 0 із 5 (1 сторінок)

Делікатес для справжніх гурманів, який відомий не тільки за своїми якостями, але і корисними властивостями, заради яких ці молюски споживають по всьому світі. Морські королеви, океанські принцеси, що не залишать байдужим жодного, заполоняють серця споживачів. Хтось їх обожнює, хтось ненавидить, але спробувавши їх одного разу, ви неодмінно повинні зробити це знову. Адже, враховуючи їх користь для організму, вам просто необхідно визначитися зі своїм відношенням до вишуканих мушель.

У інтернет-магазині Don Mare ви можете купити устриці:

  • Жилардо

  • Канкаль

  • Юта біч

  • Фін-де-Нормандія

  • Середземноморська

Ціна устриці залежить від її походження та розмірного ряду. Розмірний ряд  №0-5 визначається за її вагою та розміром, де 0 - найбільша, а 5 - найменша. Але не у кожному випадку найбільша означає найсмачніша. Це справа смаку кожного.

У Don Mare ви маєте змогу купити з доставкою додому найсвіжіші устриці, які живуть у спеціальних умовах. Для цього у рибний маркет - ресторан привезено та встановлено спеціальний акваріум з Франції. Він зберігає усі корисні властивості устриць за рахунок спеціальної води зі сталою температурою. Такий спосіб зберігання створює природну атмосферу для проживання устриць.

Королева устриць - Жилардо, що названа на честь відомого французького фермера Генрі Жилардо. Він став першим фермером, що визначив якість продукту, поставивши на мушлю своє ім'я. І дотепер саме цей вид молюсків залишився легендарними у світі. Вони відомі завдяки неймовірному смаку, ніжно-м’якому та солоному. Гурмани зі всього світу знаходять свої відтінки смаку і цьому продукті, з витонченим ароматом та особливим присмаком. Жилардо рекомендується всім поціновувачам цього нереального делікатесу.

Канкаль вважається устрицею зі світовим ім'ям через її походження. Столиця устриць Канкаль - невеличке містечко у Франції, що вражає своїми об'ємами виробництва. Вона має солодкуватий присмак і яскраво виражений смак.

Існує міф про те, що свіжа устриця має пищати при відкриванні. Це дійсно міф, адже жодних звуків молюск видати не може. При відкритті, її м'язи  скорочуються, і це можна побачити неозброєним оком, просто доторкнувшись до  бахроми з зовнішнього краю м'якоті одразу після відкриття. Смак устриці залежить від сезону. Таким чином літом, у період розмноження, вона стає молочною, і має особливий багатогранний смак.

Природний антидепресант та афродизіак. 

Завдяки великому вмісту тіаміну, цей продукт м'яко впливає на нервову систему, заспокоює людину. 

Цинк, ненасичені кислоти, залізо, мінеральні солі, провітамін D3, усі ці мікроелементи у складі молюску роблять її неймовірно корисним продуктом, що повинний входити у раціон кожної людини.  А  амінокислоти, що містяться у цьому продукті, роблять його відомим у світі афродизіаком. 

Устриці можна готувати. І насправді можна знайти величезну кількість варіацій для приготування їх у мушлі - запеченими, вареними, і т.д. Але найкраще - смакувати їх сирими, адже при термообробці продукт втрачає частину своїх корисних властивостей. Це дієтичний продукт, в якому усього лише біля 60 калорій на 100 грамів. Популярний спосіб вживання молюсків - з соком лимона, винним оцтом,  табаско або соусами від шефа. Їх обов'язково подають на льоді, для того щоб молюск мав змогу пожити ще 10 - 15 хвилин.  Найважливіше правило для любителів цього виду делікатесу в тому, що вживати його можна тільки у спеціальних закладах, в яких повністю забезпечена система зберігання устриць. Також важливим є спосіб доставки, повністю закритими та у льоді, для збереження правильної температури. Таким закладом і є Don Mar